Menu

Anti-slip oplossingen

TECHNISCHE RUIMTES VEILIGER MAKEN

Eén van onze specialisatie is het inventariseren van technische ruimtes op veiligheid en vluchtroutes. Maar al te vaak is het een ondergeschoven kindje om juist dit soort ruimtes niet veiliger te maken. Wij hebben al vele ruimtes mogen inrichten om voor de aanwezige monteur(s) duidelijk in beeld te brengen waar men op
moet letten, tijdens de werkzaamheden maar ook om snel en veilig
te kunnen vluchten bij een plotselinge stroomstoring.

Een brand in een openbaar gebouw of technische ruimte is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij in enkele minuten grote paniek kan ontstaan. Om slachtoffers te voorkomen worden bijvoorbeeld eisen gesteld aan de aanwezigheid, capaciteit en het beschermingsniveau van vluchtroutes.Voor het ontruimen van gebouwen gaat het Bouwbesluit uit van een optimale verdeling van personenstromen over uitgangen en vluchtroutes.

Om deze maximale efficiëntie te bereiken is vluchtwegaanduiding noodzakelijk. Om deze vluchtroute ook bij mogelijke verstoringen (zoals brand of stroomuitval) te kunnen gebruiken stelt de wetgever eisen aan de zichtbaarheid van de vluchtroute.


Glow in the Dark vloertape van polycarbonaat en Glow in the Dark vloerpijlen van polycarbonaat. Deur richtingspictogrammen, ook Glow in the Dark, zowel linksdraaiende deurhendels als rechtsdraaiende deurhendels.

retro-REFLECTERENDE FOLIE 

Als enige in Nederland, leveren en monteren wij retroreflecterende tape met een maximale breedte van 116 cm. Heeft u gevaarlijke obstakels in uw werkruimte, opslag, technische ruimtes? Maak ze zichtbaar bij een calamiteit. Niets is zo gevaarlijk bij een vluchtpoging iets te raken wat je niet hebt kunnen zien.

Onze retro-reflecterende waarschuwingstape is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een sterk reflecterende weerkaatsing  wanneer men een lichtbundel over deze tape schijnt. Duurzaam, een zeer sterke lijming zorgt voor een goede hechting.

formulier Veilig maken technische ruimtes