Menu

Anti-slip oplossingen

veiliger maken van Traanplaattrappen Amerikaanse riviercruiseboten

Wij zijn wij door nautisch management Rivertech BV uit Arnhem gevraagd om een goede en betaalbare oplossing te kunnen bedenken om de stalen traanplaattrappen veiliger te kunnen maken voor de aanwezige gasten en natuurlijk het personeel. Dit hadden wij in de vorm van een zeer speciale anti-slip die hiervoor is ontwikkeld. Deze anti-slip "hameren" wij in positie op deze treden met een rubberen hamer, hierna worden alle kanten afgesloten met een Edge Fix sealer, zodat water en andere invloeden hier geen grip op zullen krijgen.

Deze traanplaat anti-slip, heeft een backing van aluminium, dit heeft het voordeel dat dit materiaal geen "geheugen" heeft en dus niet terug wilt in de oude vorm, na het aanbrengen. Inmiddels hebben wij twee riviercruiseboten hiermee uitgevoerd. Eén boot hebben wij in Parijs gedaan en de andere boot in Lyon, beide prachtige projecten. 

Houten fietsloopplank voorzien van aluminium anti-slip platen

In opdracht van IB-Noord, hebben wij een onveilige, vooral bij regen en sneeuw, een fietsloopplank voorzien van aluminium anti-slip platen. Regelmatig ondervond het personeel, vooral bij regenachtig weer, een niet veilige situatie wanneer men met de fiets in de hand over deze houten loopplank omhoog moest lopen. Maar ook personeel en leveranciers liepen hier regelmatig met een loopkar of steekkar op en neer. Na het aanbrengen is de situatie een stuk veiliger geworden. Deze aluminium anti-slip zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtematen.

S5 SAFETY ZONES EN VEILIGHEIDSLOOPPADEN PRAKTIJKLOKAAL NOORDERPOORT

Wij werden gevraagd om in een praktijklokaal van de Noorderpoort college uit Groningen, S5 safetyzones en veiligheidslooppaden zichtbaar te maken. Hiervoor hebben wij het zeer duurzame Permastripe voor gebruikt. Deze markeringstape is zeer sterk en heeft afgeschuinde zijkanten, zodat het niet kan loslaten, wanneer men er tegen schopt of loopt. Deze markeringstape is pompwagen en heftruck proof.

Stalen trappen Reitdiepsluis in Zoutkamp, voorzien van anti-slip

Wij werden benaderd door de Provincie Groningen met de vraag of wij de stalen traptreden van de stalen trappen van het Reitdiepsluis in Zoutkamp konden worden voorzien van een duurzame en sterke anti-slip. Na een eerste inspectie ter plekke konden wij hun vertellen dat wij hiervoor de juiste middelen voor hebben. Na akkoord van de offerte hebben wij binnen één week deze mooie opdracht uitgevoerd.

Traanplaat trappen, wooncomplex Zandvoort

Door de Vereniging van huiseigenaren van een wooncomplex in Zandvoort, kregen wij de vraag of het mogelijk was om de 4 grote traanplaat trappen te voorzien van een anti-slip. Verschillende bewoners waren al ten val gekomen en om dit in de toekomst te voorkomen, wilden de bewoners heel graag een adequate en een betaalbare oplossing. Hiervoor hebben wij onze vervormbare anti-slip ingezet welke perfect voor deze klus is gemaakt. Zie de foto's voor het resultaat, men was zeer tevreden en wij ook.

Gevaarlijke obstakels in beeld gebracht

In een technische ruimte van een bedrijf in de binnenstad van Groningen, zijn we gevraagd om obstakels, die bij duisternis een gevaar konden opleveren, te voorzien van retro-reflecterende tape.
Deze tape heeft bij kunstlicht een duidelijke "aanwezigheid", bij het opschijnen met een zaklantaarn in duisternis, is deze tape ook goed zichtbaar en dus worden de obstakels "zichtbaar". Wij kunnen deze reflectie tape snijden op diverse maten, vanaf 25 mm t/m 1150 mm. In de kleuren: Blauw / geel / oranje rood / groen / zilver (wit).

glow in the dark, safety tl-tubes

De Safety TL-Tube is een  lichtdoorlatende tube die past over de bestaande TL-buizen. Eenmaal geïnstalleerd, worden de Glow in the Dark tubes opgeladen door de bestaande tl-verlichting en in het geval van een stroomstoring zorgt het voor voldoende licht om de weg uit het gebouw of ruimte te vinden. 

De TL-Tubes zijn vervaardigd uit veilige, natuurlijk voorkomende, niet-radioactieve mineralen en bij volledig opgeladen is er voldoende licht om een ​​gebouw evacueren tot wel 90 minuten en de verwachte levensduur is 10 jaar.

Deze Safety TL-tubes zijn met name geschikt voor grote ruimtes, zoals bijvoorbeeld een technische ruimte van. Maar denk aan ook magazijnen, lange gangpaden van ziekenhuizen. Natuurlijk ook inzetbaar in kantooromgevingen en zorgcentra. De kleur van de bestaande TLbuis, wordt niet anders dan voorheen.